Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh





Seperti yang aku dah bagitau hari tu, aku nak buat GA Amsterdam untuk kengkawan blogger semua...

Dengan ini, hari ini dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim, aku membuka penyertaan GA Amsterdam by SpendaLusuh secara rasminya...

Syarat-syaratnya ialah:

  • Follow Blog SpendaLusuh (bagi yg belum follow).
  • Like facebook page SpendaLusuh (bagi yg belum like)
  • Buat satu entry bertajuk “Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh”
  • Copy & Paste poster kat atas tu dan backlink ke entry ni.
  • Comment sambil bubuh link post kat bawah ni.
  • Click lah jugak semua nuffnang ads yang ada kat blog ni sekali ye….

Hadiah2 merupakan:
1. Fridge magnet Amsterdam x 4




2. Key chain Holland x 3

3. Coin purse Amsterdam x 3


- Pemenang2 akan ditentukan samada melalui cabutan dan jugak perkara2 lain...
- Kalau sempat, keputusan akan diumumkan pada 25/9/2016.
- Keputusan penganjur adalah muktamad.
- Segala bantahan dan surat menyurat tidak akan dilayan..


Semoga Berjaya....

6 comments:

  1. good luck :D
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/09/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete
  2. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  3. Singgah dari GA yang sama :) all the best :)
    http://norshamimi.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete
  4. blogwalking sini... done follow

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete

Copyright© 2016 - 2017 reserved to Abdulwafiy