Bloglist by Kinah

Kali ni nak join bloglist by Kinah

Pesanan penaja :

Assalamualaikum entri kali ni kinah nak buat segmen. Segmen ni mudah aje. Kinah nak buat Segmen Pencarian Bloglist Bulan November. Disebabkan kinah takde lagi bloglist jadi sekarang kinah nak mencari 10 blog untuk disenaraikan.

Syaratnya mudah aje

  • Wajib tampal banner yang tak seberapa ni dan jangan lupa backlink ke blog ni.
  • Follow blog kinah dan jika baik hati derma sikit di tabung kinah di SINI 
Tinggalkan url di petak komen di bawah.

Kinah mencari 10 blog untuk di masukkan dalam bloglist. Segmen ini berlangsung dari 17 Oktober hingga 30 Oktober ni. 

SELAMAT BERSEGMEN

4 comments:

  1. Terima kasih join segmen kinah. Senarai peserta dah update di sini

    http://ape-kinah.blogspot.my/2016/10/senarai-peserta.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama :)
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan.html

    ReplyDelete
  3. hai sy pun join!:)
    btw, singgah & dah follow sini:)
    jemput dtg blog sy https://hyheejabs.blogspot.my/

    ReplyDelete

Copyright© 2016 - 2017 reserved to Abdulwafiy