Saturday, June 25, 2016

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru

Salam Ramdhan !



 Kali ni nak masuk segmen Giveaway oleh  Nafas Baru 






 
Terbuka kepada semua bloggers

Hadiah-hadiah yang ditawarkan:

1. Shawl x 3 (2 Shawl Madinah, 1 Shawl Vietnam)
2. Purse Kipling x 1
3. Keychain Vietnam x 7


Shawl ? Purse Kipling ? Bagi kaum adam , kalau dapat tu boleh je bagi kat mak atau kakak atau adikk sebagai hadiah Raya hehe


Nak join ?

Ikut step mudah kat bawah ni :


1) Follow blog ini.
2) Subscribe YouTube channel : Nims Productions
3) Buat satu entry bertajuk “Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru”. Copy banner di atas dan link ke entry ini.
4) Tinggalkan link entry anda di komen post ini. Kalau tak keberatan sila nyatakan anda follower ke berapa dan subscriber ke berapa di YouTube supaya senang untuk disemak. (bagi follower dan subscriber baru)

contoh macam saya punya : 

follower : 1335 subscriber : 161

Mudah sajaaa . 10 miniit dah siap !

Itu sahaja. 
 Pemenang akan dipilih secara random.
Menggunakan random.org 
 Giveaway ini akan tamat pada 28 Jun 2016 jam 11.59 malam. 

Apa tunggu lagi ? Jom join skali ye :)

Kbye 

1 comment:

  1. Terima kasih kerana menyokong Madinah and Vietnam Souvenirs GA by Nafas Baru !
    Keputusan pemenang sudah keluar :)
    http://www.nurinaizzati.com/2016/06/pemenang-madinah-and-vietnam-souvenirs.html

    ReplyDelete

Copyright© 2016 - 2017 reserved to Abdulwafiy